ویزای ژاپن

СНПЧ А7 Пенза, обзоры принтеров и МФУ

درباره ژاپن

Japan Visa Flagژاپنی‌ها کشورشان را «نیپون کوکو» خطاب می‌کنند که به معنی خاستگاه خورشید است. در حقیقت این کشور شرقی‌ترین کشور جهان (بدون در نظر گرفتن خاک قطب) است. مطالعات باستان شناسی سابقه سکونت انسان در این کشور را از دوران پساپارینه‌سنگی می‌داند. ژاپن کشوری کوهستانی است و بیشتر جزایر آن آتشفشانی است و بشدت زلزله خیز است، آمار نشان می‌دهد که سالانه در حدود ۱۵۰۰ زمین لرزه در آنجا روی می‌دهد.
زبان مردم ژاپن «ژاپنی» است. و با زبان چینی کاملاً متفاوت است. زبان ژاپنی برخلاف بسیاری از زبان‌های زنده دنیا که از شاخه زبان‌های هند و اروپایی می‌باشند، جزو این گروه محسوب نمی‌شود. این زبان اگرچه بسیاری لغات را از زبان چینی گرفته‌است، ولی با این وجود با زبان چینی هم از یک ریشه نیست. زبان ژاپنی، زبانی است مستقل و تنها زبان کره‌ای را می‌توان با آن از یک ریشه دانست. زبان این کشور جزو یکی از مشکل ترین زبان‌های دنیا برای خارجیان به‌شمار می‌آید.
در ژاپن ۴۷ استان و تعداد کل ۱۸۰۰ شهر کوچک و بزرگ و روستا وجود دارد (آوریل، ۲۰۰۷). هر شهرداری واجد شورا می‌باشد. فرمانداران استانی و شهرداران با رای مردمی انتخاب می‌شوند. دولت محلی نسبت به دولت مرکزی واجد سیستم دموکراسی بی واسطه تری می‌باشد..

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ژاپن

Japan Visa Passport•    اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
      متقاضیان محترم، لطفاً قبل از تحویل مدارک از داشتن حداقل 3 صفحه خالی در گذرنامه خود اطمینان حاصل نماید .
•    فتوکپی گذرنامه از صفحات 1 الی 7 و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، ... و کشور مورد تقاضا در 3 سال گذشته.
•    اصل گذرنامه باطله
•    اصل فرم ویزا دو نسخه، امضاء شده توسط مسافر.
       برای همسر و فرزندان همراه در گذرنامه متقاضی باید فرم جداگانه پر شود.
•    تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
•    دو قطعه عکس5/4   5/4، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
      عکس ها نباید اسکن شده باشند.
•    فتوکپی تمام صفحات شناسنامه همراه با ترجمه رسمی شناسنامه مسافر. همسر.پدر و مادر مسافر با تائیدیه دادگستری.
•    ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار (شامل: روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب،...) یا گواهی بازنشستگی (شامل: حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، آخرین فیش حقوقی و دفترچه بیمه) برای 3 ماه اخیر.
•    ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی برای 3 ماه اخیر.
      در گواهی اشتغال به کار و تحصیل حتماً باید نام و سمت مسافر، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت ذکر شده باشد.
•    ترجمه رسمی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، ...) مربوط به 3 ماه گذشته با مهر و امضای بانک .
•    تهیه لیست اسامی پدر، مادر، خواهر . برادران مسافرین با ذکر تاریخ دقیق تولد و تاریخ فوت تایپ شده .
•    اصل و فتوکپی تأییدیه رزرواسیون هتل در کشور مورد تقاضا مطابق با تاریخ بلیط.دی انگلستان

دریافت مشاوره ویزای ژاپن

Shengen Visa Tour Supportکارشناسان شرکت رایزن نور آماده ارائه هرگونه مشاوره در خصوص ویزا می باشند. هم اکنون با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس و مشاوره : 22042752
-021

نشانی : تهران - خیابان آفریقا - نبش خیابان گلشهر - ساختمان 191 - واحد 104 - رایزن نور

ساعت تماس : 9:30 صبح الی 17:30 از شنبه تا پنج شنبه

فرم درخواست تماس

نام و نام خانوادگی
Invalid Input
تلفن تماس
Invalid Input
توضیحات
Invalid Input
مشاوره درباره ؟
Invalid Input
فیلد امنیتی (*) Rsform
  Refresh
لطفا کد تصویری را صحیح وارد نمایید
لطفا کد تصویری را وارد نمایید